2013-2014

Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme ABD, 2013-2014 öğretim yılı Güz Dönemi'nde Arş. Gör. Zeynep Kurnaz (Hacettepe Üniversitesi) tarafından Nitel Veri Analizinde MAXQDA Programının Kullanımı üzerine, Öğr. Gör. Dr. Sevda Çetin (Hacettepe Üniversitesi) tarafından Standart Belirleme Yöntemleri ve Doç. Dr. Murat Kayri (Muş Alparslan Üniversitesi) tarafından Karar Ağaçları üzerine çalıştaylar  düzenlenmiştir. Ayrıca Prof. Dr. Selahattin Gelbal (Hacettepe Üniversitesi) tarafından  Ölçek Geliştirme ve Uyarlama Süreci konusunda, Prof. Dr. Hülya Kelecioğlu (Hacettepe Üniversitesi) tarafından Bireyselleştirilmiş Bilgisayarlı Test Uygulamaları konusunda, Doç. Dr. Halil Yurdugül (Hacettepe Üniversitesi) tarafından E-Değerlendirme konusunda ve Doç. Dr. Nilüfer Kahraman tarafından Testlerde Çok Boyutluluk konusunda konferanslar verilmiştir.

Etkinliklerimiz ile ilgili ayrıntılı bilgi ve görsellere aşağıdaki bağlantı ile ulaşabilirsiniz.

Nitel Veri Analizinde MAXQDA Programının Kullanımı

Standart Belirleme Yöntemleri